Speciale vaar arrangementen


We bieden diverse vaar arrangementen op het gebied van eten en drinken aan op al onze boten in de vloot. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld:

+ Borrel arrangement: Ideaal voor uw zakenrelaties, kan zowel korte als langere vaart zijn in Amsterdam of omgeving. Wij bieden u een luxe en zorgeloos evenement aan voor elke gelegenheid. Vraag naar onze speciale thema borrel kaart. Verschillende prijsklassen beschikbaar.

+ Lunch arrangement: Afhangende van het door u gekozen vaartuig bieden we een groot aanbod van lunch arrangementen aan. Van high tea tot zondag brunch, u kunt het aan ons vragen en we regelen het voor u. Tevens staan we open voor uw eigen suggesties uiteraard! Vraag naar onze speciale seizoensaanbiedingen.

+ Diner arrangement: Een van onze speciale vaar arrangementen is het diner. Al jaren populair en onmisbaar in ons aanbod. We kunnen een romantisch diner voor twee organiseren met persoonlijke chef en bediening tot een honderdtal gasten rondvarend door de stad bij kaarslicht.

+ Overnachten: Op onze langere tochten bieden we u de mogelijkheid om te overnachten in groepsverband of romantisch samen. Vraag ons naar de speciale voorwaarden en prijzen. U zult versteld staan hoe betaalbaar dit romantisch vaar arrangement op het water is.


Vaar arrangementen op het water

Heeft u een idee voor een evenement, een kinderfeestje, speciale viering, diploma’s, vrijgezellenfeest, bruiloft, studentenfeest etc. – Laat het ons dan weten. We staan open voor uw eigen ideeën, suggesties en plannen. Wij werken samen met de beste evenementen organisatoren in de omgevingen voor elke gelegenheid, dus vraag ons naar een vrijblijvende offerte en ideeën voor uw evenement.