Welke boot huren?

U zit goed bij nieuwboot.com als het gaat om een sloep huren, salonboot huren of trekschuit verhuur. We hebben een uitgebreid assortiment schepen ter beschikking. Zodra de site verder is ontwikkeld zult u hier individuele beschrijvingen en foto’s vinden van alle soorten schepen in onze vloot. We hebben nu per type een beschrijving neergezet, als u meer informatie wilt, neemt u dan contact met ons op.


Salonboot verhuur

In de grachten van Amsterdam is het goed toeven in een salonboot. U kunt bij ons de meest exclusieve salonboot huren die er op dit moment in de grachten vaart (zie arrangementen voor meer informatie), maar ook snel beschikbare salonboten in verschillende prijsklassen voor elk budget. Afhangende van de grootte van uw groep kunnen we u van 10 persoons tot de wat grotere 50 persoons salonboten te huur aanbieden. U kunt tevens kiezen voor verschillende soorten catering aan boord voor elke gelegenheid. Uiteraard zijn alle prijzen inclusief schipper. Salonboot verhuur is ook voor de ruime omgeving van Amsterdam. Zie onze vaar gebieden voor meer informatie.


Huur een sloep!

Het meest populaire vaartuig in de grachten van Amsterdam is uiteraard de sloep. Dit is de beste manier om de grachten te verkennen voor zowel bezoekers als bewoners. We hebben een open sloep te huur voor elke gelegenheid, zowel voor een romantisch tochtje samen als voor grotere groepen. Vraag dus vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor sloep verhuur! Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, afhangende van het aantal personen wat u wilt meenemen aan boord. Tevens is het mogelijk om een schipper te huren mocht u zelf willen genieten van de tocht of wanneer u geen vaarbewijs hebt. Want tevens voor een sloep huren heeft u een klein vaarbewijs nodig! Alle sloepen zijn voorzien van kussens, een kap en bergruimte onder de banken. Een waterkaart van het vaargebied is uiteraard aan boord, en voor de kleintjes zijn zwemvesten beschikbaar.


Trekschuit verhuur

Een trekschuit huren kan zowel voor de grachten of voor de regio Amsterdam. U kunt grotere groepen mensen meenemen in een uitgebreide tocht door de omgeving met overnachtingsmogelijkheden, maar u kunt tevens voor elke gelegenheid een speciale grachten tocht aanbieden met catering, borrel en rondvaart. Het is maar net welke sfeer u wilt! Denkt u aan trekschuit verhuur tevens voor een vrijgezellenfeest of verjaardag, een trekschuit huren kan voor elke gelegenheid!